Even voorstellen.

Wij zijn de Kawasaki Merkclub Nederland die zijn oorsprong vond in 1986 naar aanleiding van een bijeenkomst in Arnhem onder leiding van Rik Vriendts en andere geestverwanten die er achter wilden komen of ze de enige Kawa-gekken waren in Nederland. Dit bleek niet zo te zijn en die dag werd de Kawasaki Merkclub Nederland een feit! Met oude typemachines en een kopieerapparaat gingen we aan de slag om het eerste clubblad te maken welk door de jaren heen is uitgegroeid tot een clubblad wat er zijn mag en geheel in eigen beheer wordt gemaakt.In 1991 bestonden we 5 jaar, in 1996 al 10 jaar, in 2001 alweer 15 jaar in 2006  20-jarig en in 2011 ons 25 jarige  jubileum gevierd!

En nog steeds zijn we de enige algemene Kawasaki club in Nederland.

Wat we allemaal doen door het jaar heen?

We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen betreffende ons motormerk Kawasaki zoals werkplaatshandboeken en andere boeken met informatie over het merk, verder nog folders en ander van belang zijnde informatie opdat we vragen van onze leden zo goed mogelijk kunnen beantwoorden zover ons dat lukt.

Tevens worden er artikelen geschreven over de diverse types waar geput wordt uit dit archief wat gelukkig blijft groeien, deze worden dan weer gepubliceerd in ons clubblad waarin men ook andere informatie aantreft over de vele activiteiten die we organiseren, evenals reis- en andere verslagen, barre verhalen evenals advertenties van de leden. Dit clubblad verschijnt 6 keer per kalenderjaar, dus om de 2 maanden op A4 formaat .

Verder barsten we van de evenementen ( de meeste alleen voor leden ) van uiteenlopende aard waarvan hier een opsomming van de activiteiten die de afgelopen jaren hebben plaats gevonden.

- Een aantal van 3  Toerritten die verspreidt door Nederland verreden werden elk jaar weer..

- We hebben  2 tot 3 Clubkampeerweekenden en een Hotelweekend elk jaar als er animo voor is! Twee hiervan werden in eigen land gehouden en de resterende in het buitenland, de clubkampeerweekenden  zijn gedeeltelijk  “verzorgde”  Kampeerweekenden in die zin dat we wat spullen meenemen om het onze leden naar de zin te maken tijdens een  weekendje kamperen.

- Verder kennen we nog onze inmiddels befaamde MegaToer,  tijdens deze toer zitten we elke dag op de motor om van de ene camping/hostel of hotel naar de volgende te rijden aan de hand van een tevoren uitgezette route!
Deze routes voerden ons de afgelopen jaren door België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Engeland, Schotland en voor 2014 hebben we Wales in de planning staan.

-  Dan hebben we nog de Algemene Leden Vergadering die vroeg in het jaar gehouden werd en een afsluitende clubdag aan het eind van het clubseizoen met enkele sprekers, die het over onderwerpen hebben waarvoor in het begin van elk jaar interesse is getoond door onze leden.

-  Verder worden er gedurende het seizoen nog dagen aan toegevoegd  zoals bv. Typedagen, excursies en andere evenementen die van belang of interessant zijn voor ons kunnen zijn als club.

- Verder trachten we hier en daar nog korting te bedingen voor onze leden op vertoon van de   lidmaatschapskaart.

Iedereen die in het bezit is van een Kawasaki motorfiets, ongeacht type en/of bouwjaar kan in principe lid worden van onze club, daarbij maakt het niet uit of je er nu op rijdt of dat je de Kawa als verzamelobject in huis hebt staan.

Daarnaast kan de wederhelft ( partner ) gezinslid worden van de club, hetzij met een eigen Kawa, hetzij als duopassagier.

Zij of hij hebben dan dezelfde rechten als een ( hoofd ) lid maar krijgen samen slechts 1 clubblad toegestuurd per uitgave, er is dan ook een verschil in contributie.

Wel wordt er van elk lid verwacht dat wanneer hij of zij deelneemt aan onze clubactiviteiten dit gebeurt op een Kawasaki motorfiets, indien dit om bepaalde redenen niet mogelijk is kan er door het bestuur een uitzondering gemaakt worden. Hiervoor moet contact opgenomen worden met de secretaris.

 

Kawasaki merkclub Nederland.

logo kawasakimerkclub-2015

2019  Kawasaki Merkclub Nederland   globbers joomla templates