Nieuwe 2023 kleuren Z900 binnenkort beschikbaar!

Z900 2023 1

Nieuwe 2023 kleuren Z900 binnenkort beschikbaar!

De Kawasaki Z900 is geroemd als ‘Best bike in Class’. Sinds zijn introductie domineert hij zowel in de testen als in de verkooplijsten. Het is dan ook geen wonder dat de Z900 de bestverkochte naked bike is. In oktober zullen de eerste exemplaren in de nieuwe 2023 kleuren bij de dealers te zien zijn.

De sleutel tot het enorme succes van de Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt, waaronder het eigenzinnige Sugomi design, lichtgewicht Trellis frame, volledige LED-verlichting, TFT-display met smartphone connectiviteit, Traction Control, Power Modes en geïntegreerde Rider Modes. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; van koppelrijk en soepel in lage toeren tot en met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid welke speciaal is getuned voor de beste rijdersbeleving.

Ook dit jaar is er een 70kW versie beschikbaar die aangepast kan worden naar 35kW voor de A2 rijders onder ons.

Voor modeljaar 2023 is de Z900 verkrijgbaar in:

  • Metallic Phantom Silver (met rood frame)
  • Ebony (met groen frame)
  • Metallic Spark Black

Vanaf medio oktober zijn deze nieuwe kleuren te zien in de showroom met uitzondering van de Metallic Spark black versie. Deze is vanaf medio januari beschikbaar. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl

                                                                                                                       

Kawasaki Z900 - Continues To Dominate.

Deel via: