Adidas Originals en Kawasaki vieren het verleden, heden en de toekomst van ZX met twee samenwerkende sneakers

addidas zwart

Adidas Originals en Kawasaki vieren het verleden, heden en de toekomst van ZX met twee samenwerkende sneakers

Herzogenaurach, 11 april 2022. Adidas Originals en Kawasaki, geboren uit een gedeelde passie voor vooruitstrevend design en niet aflatende innovatie, bundelen dit seizoen hun krachten om de geschiedenis en toekomst van ZX te vieren met twee unieke versies van de ZX8000- en ZX 5K BOOST-silhouetten.

Een icoon dat geen introductie behoeft, Kawasaki loopt al tientallen jaren voorop in de motorfietsindustrie.
Bekend om zijn onnavolgbare esthetische benadering, diende het kenmerkende sportfietsmerk van het merk - ZX - als inspiratie voor het adidas-ontwerpteam toen ze in 1984 voor het eerst de originele ZX500-sneaker introduceerden.

Gebaseerd op Kawasaki's direct herkenbare ontwerpfilosofie van motorfietsen en kleurenpalet, heeft de collaboratieve ZX8000-sneaker een bovenwerk van wit kangoeroeleer, met overlays van Kawasaki groen leer, blauwe kaartsuède accenten en een Kawasaki Ninja-graphic op de zijkant. Ondertussen heeft de ZX 5K BOOST een zwarte TPU-overlay en oogsteunen, Kawasaki groene accenten, een semi-transparante zwarte ripstop-vamp en een Kawasaki Ninja-logo op de neus.

Beide sneakers zijn afgedekt met gegalvaniseerde vetertips, schoensieraden en hielstukken, evenals co-branded sokvoeringen. Elk paar wordt vervolgens verpakt in een op maat gemaakte doos met een gedrukte afbeelding van de nieuwste Kawasaki Ninja ZX-10R, gevuld met tissuepapier met een gedrukte Kawasaki-motorfietsschets.

De lancering van de samenwerking tussen Adidas Originals en Kawasaki gaat gepaard met een suggestieve campagnefilm die een eerbetoon brengt aan de Japanse motorcultuur door de kijker mee te nemen op een onverwachte reis door de straten van de stad.

De gezamenlijke ZX8000 en ZX 5K BOOST Kawasaki-sneakers, die op 14 april 2022 arriveren, zijn wereldwijd verkrijgbaar via adidas-winkels, adidas.com, Confirmed en geselecteerde retailers.

Bovendien zal de ZX 5K BOOST ook rechtstreeks bij Kawasaki verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie:

https://www.adidas.com/us/zx-5k-boost-kawasaki-shoes/GW3359.html

https://www.adidas.com/us/zx-8000-kawasaki-shoes/GW3358.html

 

Deel via: